presse – Innercise

INNERCISE I MEDIERNE

Her på siden kan du finde nyhedsklip, dokumentarer samt artikler fra den trykte presse

Nu tager David Owe fat på en helt anden karriere i Sydhavnen

Skuespiller David Owe er også uddannet klinisk psykolog, og siden 1. juni har han været partner i sundhedshuset Innercise, der nu slår dørene op til isbade og åndedrætsøvelser i Sydhavnen.

Kender du fornemmelsen af, at det kan være svært at tage en dyb, tilfredsstillende indånding? Selv om vejrtrækningen foregår mekanisk, så viser forskning, at mange os trækker vejret for hurtigt og overfladisk.

Læs artiklen her...

Oplevelser fra TV2 Lorry

I forbindelse med etableringen af vinterbade faciliteterne i Camp Innercise Sydhavnen, kom TV2 Lorry på besøg for at få en forsmag på hvordan vi i Innercise griber disciplinen an. Vi kombinerer åndedrætstræning, det kolde element og det ubegrænsede mindset, for at opnå bedst mulige resultater set ud fra en sundhedsmæssigt perspektiv.

Se indslaget her...

DR2 Tema dokumentar "Træk vejret"

Skuespiller Anne Sofie Espersen fik i 2019 konstateret multipel sklerose. Nu kaster hun sig sammen med andre vovehalse ud i et vildt eksperiment for gennem simple åndedrætsøvelser, hyperventilation og iskolde gys at forbedre sit immunforsvar og styrke sin krop. Lær at trække vejret sammen med Anne Sofie og DR2 og aktivér dit indre apotek.

Se dokumentaren her...

Section
Drop element here
Educare University

Artikel i Børsen

Med et fokus på åndedrættet kan medarbejdere lære at håndtere stress og mindske deres sygefravær. Find yogamåtten frem, tag håndklædet under armen, og hop i isvand.
Læs mere...

Educare University

Artikel i Frederiksborgs Amts Avis Erhverv

Simple vejrtrækningsøvelser og iskolde brusebade hver dag kan gøre dig mere robust i forhold til stress og reducere sygefraværet på arbejdspladsen.
Læs mere...