ÆGTE STYRKE BYGGES INDEFRA

Innercise giver dig mental styrke, fysisk overskud, livsglæde, sundhed, indre ro og balance.

FOKUS på de rette redskaber

IInnercise lærer du at blive komfortabel med at være utilpas i livets udfordringer. Du forbedrer dine evner til at trives i en hektisk hverdag, være mere effektiv og fokuseret og nå dit fulde potentiale som menneske.

Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab.

Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unægteligt hænger sammen. Vi tror på at følelser er drivkraften i livet med åndedrættet,  gradvis eksponering til kulde og mindset som anker.

måden vi arbejder på

Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil.

Med bevidst og fokuseret åndedrætskontrol, gradvis eksponering til kulde og læren om et ubegrænset mindset, hæver vi menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for øget risiko for stress og sygdom.

Vi arbejder med ledelses optimering, medarbejder udvikling og øget samarbejdsfærdigheder.

Alle indsatser er målbare, fysisk ved brug af suPAR test og  ved brug af spørgeskema undersøgelser. 

Hvad gør metoderne så kraftfulde

Forståelsen af åndedrættet bygges op fra teori til praksis og sammen giver bevidstheden af dit enorme potentiale!

Protokollerne og metoderne kan transformere den enkelte ved at opbygge mental robusthed, bedre indre kemi som giver dig større potentiale så sammenholdet og holdånden i virksomheden bliver styrket. 

Åndedrættet er fundamentet for hvordan vi søger at skabe forbedringer og optimere vores mentale og fysiske tilstand.

Se med her, hvis du er interesseret i at høre hvad en af sundhedssektoren sejeste virksomheder Virogates, får ud af et samarbejde med os, ved at sammensætte nye biologiske protokoller og mekanismer, adfærd og mindset.