Grundforløbet 4 session - finansforbundet – Innercise

4 session på Grundforløbet gennem finansforbundet

Afrunding - ikke afslutning

Du har nu gennemført Innercise Grundforløbet gennem de sidste 4 uger

TILLYKKE!


Din videre rejse på egen hånd med åndedrættet og kulden i rygsækken, er gennem de næste 30 dage helt afgørende for at sikre det du har lært, ikke blot var en god oplevelse man kan se tilbage på, men noget du tager med dig resten af livet. Det fantastiske ved åndedrættet er at det altid er med os.

Når nøden er størst er hjælpen altid lige ved næsen eller munden!

Vi vil meget gerne høre din mening om din oplevelse på Innercise Grundforløbet. For hele tiden at blive bedre, tager vi dine kommentarer og feedback seriøst. Hvis du har lyst, vil det glæde os at kunne bruge dit udsagn på vores sociale medier, hjemmeside, nyhedsbrev mv. Det er naturligvis ganske frivilligt!

Vi læser alle kommentarer og værdsætter enhver feedback

Opgaverne de næste 30 dage er følgende:

 • 10 bevidste åndedræt hver dag som absolut minimum.
 • 1 runde af Apnea eller Kadence protokollen. Husk at opdatere jeres score. Der medfølger en forklaring på indstilling af app.
 • Sov med mundtape!
 • Drej håndtaget til koldt i bruseren. Varighed og kuldeintensitet er ikke afgørende. Mærk efter hvad der giver mest mening den pågældende dag.
OPDATER DIN SCOREOPDATER DIN SCORE

Sammenlagt tidsforbrug 6-7 minutter om dagen!

Alt sammen for at skabe forøget bevidsthed omkring dit åndedræt, for her vil der altid være plads til forbedring.

Hver lørdag kl 09.30-10.30 afholder vi træning for alle dem som har gennemført Grundforløbet. Sessionen er med opvarmning, åndedræt med afslutning i isen. Man kan i forlængelse af træningen tilmelde sig saunagus fra kl. 11.00-12.00.

Klippekort kan købes når du er logget ind på din profil. Du har også mulighed for at købe et abonnement til ubegrænset Innercise træning med åndedræt og isbad.

Det koster KUN kr. 699 pr. måned. 

Section
Drop element here!

LEVEL 2

Hvis man har mod på mere Innercise kan du tilmelde dig vores Go deep udvidet Grundforløb. Kurset er begrænset til 10 deltagere.

Tidligere kursusdeltagere på level 2 udtaler:

Jeg har været på grundforløbet og nu 2 modul. Begge dele har været spændende, udfordrende og ikke mindst hamrende lærerigt!

Jacob & Nikolai er dygtige og passioneret, men samtidigt med hjælp af input fra "gæste-undervisere" føler man bare, at man får et langt større udvalg af værktøjer og også nogle af de mere komplekse af slagsen.

Øvelserne var godt tilrettelagt og lokationen i form af Camp Innercise er dejlig let.

Tak til Jacob & Nikolai for et voldsomt fedt forløb og for fortsat at være så fantastiske mennesker, man glæder sig til at se og elsker at snakke med!

Patrick Hagbard Schmidt

Den vigtigste ting i livet er, at man tager ansvar for sig selv, sine handlinger og sin egen sundhed.

At være på forløb hos Innercise gav mig ikke kun en bedre basisviden for min egen krop og kapacitet, hvilket jeg personligt kan bruge meget i mit liv, men jeg fik også afprøvet en del grænser.

Jeg fik oplevet at mine grænser var til at rykke på med meget enkle metoder, som jeg selv kan træne i fremover. Man lærer på dette forløb, at ens krop kan meget mere end man tror og meget mere end man tør.Under alle opgaver og udfordringer er der stor support fra instruktørerne. Der er 100% mulighed for at gå igennem i eget tempo og på eget niveau, hvilket giver en god tryghed. Det var alt i alt en stor fornøjelse. En oplevelse jeg tager med mig i min videre udvikling, både som menneske og som leder i erhvervslivet.

På en personlig note, så er jeg fri af astma medicin, hvis jeg holder mig til det lærte - simple vejrtrækningsøvelser og kuldetræning næsten dagligt. En frigørelse jeg har ledt efter hele mit liv, hvilket kommer med mange flere fordele end blot det"

Stefan Hedegaard

 • Apnea Protokol
 • Kadence Protokol

Apnea Protokol

Score i sek.:
   

Apnea 1

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.

Apnea 2

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.

Apnea 3

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.

Kadence Protokol

Score i sek.:
   

Kadence 1a

 1. Indånding sek.
 2. Udånding sek.

Kadence 1b

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.

Kadence 1c

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.
 4. Vejrhold sek.

Kadence 2

 1. Indånding sek.
 2. Vejrhold sek.
 3. Udånding sek.
 4. Vejrhold sek.