Teambuilding – Innercise
img
Innercise People Performance

Det måske bedste teambuildings koncept på markedet hedder at Innercise. Det er effektivt og målrettet til, at ryste det bedste ud af hver enkelt person, gøre os robuste, samtidig med vi får skabt tillid og teamwork i organisationen. Et corporate language som opbygges gennem kroppens følelser.

img
4 dage og du er Innerciser

På 4 dage fordelt over 4 uger i en workshop opnås resultater man ikke tror er muligt, som gør investeringen til en sikker CSR succes samt glade og robuste medarbejdere. Udover de fysiske 4 dage vi er samlet, i det tidsrum som passer jer, så sikrer vi implementering løbende og efterfølgende så effekterne fastholdes hos de ansatte. Vil I have en smagsprøve på hvad Innercise er, så inviterer vi Jer gerne ud i vores lokaler i Sydhavnen, til at deltage på en gratis session. 4 dage over 4 uger Innercise workshop til erhverv tilbydes til kr. 3.995,- pr. person resten af året 2021.

TILMELD DIG
img
Tilpasset teambuilding

Teambuilding gennem Innercise kan gennemføres fra 10 op til 100 deltagere. Vi kommer ud til jer og gør alt klar og vi kan tilpasse os jeres kundes program, hvad enten det er en halv dag eller heldags arrangement. Alle kan være med til øvelserne og vil få praktiske redskaber og metoder, de kan tage med dig sig, og bruge resten af livet. Det lyder måske for godt til at være sandt - men det virker: Mod stress, depression, angst, inflammation og skavanker. Og giver øget overskud, livsglæde, sundhed, indre ro og balance.

KONTAKT OS