inncercise_akademi – Innercise

ÆGTE STYRKE BYGGES INDEFRA

Innercise giver dig mental styrke, fysisk overskud, livsglæde, sundhed, indre ro og balance.

Innercise instruktør?

Sammensætningen af de mest effektive og enkelte metoder der findes indenfor åndedrætskontrol, eksponering til de naturliger elementer samt træning og uddannelse i at inspirere, formidle og undervise for at styrke sundheden, glæden og effektiviteten hos den enkelte person.

Hvis du ønsker at være en del af Innercise teamet så er du kommet til det rigtige sted. En rejse på tusind mil starter med et lille skridt. ​ Instruktør uddannelsen består af 3 moduler som alle 3 skal gennemføres for at opnå certificering.

SÅDAN BLIVER DU INNERCISE INSTRUKTØR 

dona

Hvad lægger til grund for etableringen af Innercise Akademiet ?

Visionen for etableringen af Innercise Akademiet er at bringe bl.a. stress relaterede lidelser til ende, ved at flytte grænserne for den menneskelige ydeevne og derved ændre måden man anser sundhed, styrke og lykke i samfundet. ​

Vi bruger videnskabelig forståelse af åndedrætskontrol og eksponering til kulde for at skabe forudsætningerne til at forbedre folkesundheden i en tid hvor håndtering af stress er en forudsætning for et godt liv! 

 • Åndedrættet er vores flagskib i vores tilgang til uddannelse og træning af Innercise instruktører. Nikolai Dobson og Jacob Bang samt de øvrige undervisere på Akademiet evner at bringe det ned i øjenhøjde, på en nem, tilgængelig og let forståelig måde, til at forstå kraften af åndedrætskontrol og eksponering til naturens elementer med fokus på kulde og koldsvandsterapi.​
 • Akademiet er en vigtig del af Innercise's målsætninger om at opnå det størst mulige indvirkning i samfundet. Dets primære funktion er at uddanne instruktører med et højt niveau af kvalitets standarder, samt at supportere eksisterende instruktører i deres arbejde.​
 • Innercise instruktører er forpligtede til at varetage Innercise's værdier, mission og vision og kræver et helt specielt mindset og værdisæt. For at blive instruktør forventes du at:
 • At være grundig og ydmyg i formidlingen af de anvendte teknikker for at tilsikre en ansvarlig og bæredygtig udøvelse.
 • At have en grundig forståelse af de fysiologiske og mentale effekter som vores protokoller udløser.
 • At være opmærksom på at protokollerne han have varierede og individuelle effekter hos den enkelte, hvorfor der i høj grad skal være opmærksomhed og fokus på at opfange reaktioner så alle føler sig trygge i træningen.
 • At kunne præsentere protokollerne og teknikkerne så deltagerne får en god, sjov og lærerig oplevelse.
 • At sikre vores garanti for effekt bliver indfriet samt oplevelses- og effektniveauet er over det forventede. Forståelse af kvalitetssikret ydelser, højt niveau af service og adfærd.

.

Hvilke krav stilles der til ansøgere?

 • ​God erfaring med undervisning og formidling.
 • En dyb følelse af forpligtelse for at imødekomme vores principper, værdier og normer.
 • Du er åben for at rykke grænser og er fortrolig med kulde eksponering. Førstehjælps bevis.​
 • Vi forpligter os til at bakke dig op i netop din rejse - sammen er vi stærkere. For yderligere info venligst skriv til akademi@innercise.dk

Hvordan ansøger jeg?

Bliv den næste Innercise instruktør.
​ Klik nedenfor og ansøg. Vi ringer til dig når ansøgningen er behandlet.

“Vi vil glæde os til at byde dig velkommen på Innercise Akademiet."