faq – Innercise
Hvilke effekter vil denne type træning give mig?

Effekterne af bevidst åndedrætstræning og gradvis eksponering til kulde er forskellig fra person til person. Oplevelserne varierer og er delvist bestemt af dine mål og forventninger. En professionel atlet vil for eksempel sandsynligvis søge forbedret atletisk præstation, hvorimod en person, der lider af stress vil se det som en fordel af blive mere robust overfor stimuli, støj og uro. Åndedrætskontrol giver øget energi, forbedret søvn, reducerer oplevelsen af stress og angst , øget fokus, hurtigere restitution og en generel forbedring af livskvaliteten. De potentielle fordele er mange og forskellige. I sidste ende er den eneste måde at finde ud af, hvad at Innercise gør for dig, ved at prøve det på egen krop!

Højdetræning

dghfjgkhf sdgfh dghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfhdghfjgkhf sdgfh

asfdxbfg

jukyiluikujh

Er jeres teknikker videnskabeligt understøttede?

Vores programmer bygger på nutidige videnskabelige understøttet metoder hvor vi benytter åndedrætsteknikker til at øge din følelsesmæssige og mentale kapacitet, fjerne inflammatoriske tilstande og styrke dit immunforsvar.

Kan et forløb hos Innercise modvirke evt. sygdomme?

At Innercise er ikke en mirakelkur, men det er efter vores mening, det bedste sted at starte, for at leve et liv med glæde, styrke og sundhed. I DR2 Dokumentaren "DR2 trækker vejret" viste vi at på blot 4 ugers træning, en reduktion af den kroniske inflammation ved at måle suPar proteinet i blodet i samarbejde med Virogates. Træningen styrker immunforsvaret, stimulerer og styrker vores ca. 125.000 km. kredsløb. Ved at Innercise, skaber du det bedste fundament både fysiske og mentalt.

Jeg vil gerne deltage i et forløb men er i tvivl om jeg kan håndtere kulde træningen?

Kuldetræningen er ALTID frivillig og opbygningen af kuldetolerancen opbygges gradvist gennem vores forløb. Du lærer at sindets kraft påvirker din fysiske formåen i det tempo der passer til dig! Vi tilgår den gradvise eksponering til kulden, meget nænsomt og på flere niveauer, så alle kan høste de helbredsmæssige effekter af dette element.Vi arbejder med hånd-og fod bade, både koldt, iskoldt og varmt. Vi har mulighed for at tilbyde 10 grader, 5 grader og ultimativt isbad med hele kroppen. Til de trænede har vi kar med temperaturer helt ned til -2 grader, så alle kan være ved!

Hvor meget tid kræver det af opnå resultater ved at Innercise?

Ved træning 4-5 gange om ugen af ca. 15-20 minutters varighed, vil du meget hurtigt se resultater. Når din åndedræts praksis er blevet en god vane, og din krop og sind har adapteret til den nye livsstil, vil det have en afsmittende effekt i dit daglige åndedræt. Åndedrættet bliver mere funktionelt, frit, harmonisk og smidigt. Når forståelsen for hvor vigtigt ilt er for at opretholde livet, ikke bare for at overleve, men for at leve et rigt liv med glæde, styrke og sundhed, slipper man aldrig bevidstheden om den usynlige superkraft, som vi alle kan lære at kontrollere og høste frugterne af. Ægte styrke bygges indefra!

Hvis jeg bliver forhindret i at deltage på en af sessioner hvad gør jeg så?

Hvis du af en eller anden grund bliver forhindret i at deltage på en af sessionerne, vil det være muligt at deltage på den session på et andet Grundforløb efter aftale.

Vil der være hjemmeopgaver og egen træning mellem fællestræningerne?

Efter hver session vil der blive sendt en mail med opsummering af dagens workshop, og der vil være hjemmeopgaver indtil næste session for at få det meste ud af forløbet. Det handler om at få en ny solid vane med fokus på det bevidste åndedræt.

Mit spørgsmål er ikke på listen. Hvordan får jeg svar?

Du kan skrive til os på support@innercise.dk eller ringe til os på 7060 5526. Så vil vi hjertens gerne snakke med dig og være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål.

Kan jeg booke en prøvetime inden jeg beslutter mig?

Hver tirsdag og onsdag fra kl. 16.00-17.30 og lørdage kl. 11.00-12.30 kan du booke en drop-in træning, hvor du vil få en forsmag på hvad du kan forvente på en forløb.

Jeg vil gerne Innercise. Er det muligt at booke en 1:1 session?

Du kan kontakte os på telefon 70605526 eller på mail: support@innercise.dk hvis du ønsker at snakke om hvordan vi skræddersyer et forløb til dig. Vi glæder os til at snakke med dig!