ÆGTE STYRKE KOMMER INDEFRA

Få mere overskud i hverdagen - få mere glæde i livet - få mere ro og balance

BESTIL ONLINE GRUNDFORLØB

Den bedste investering du kan gøre for dig selv!

Vi arbejder med ur-gamle metoder som fremmer bevidsthed omkring åndedrættets styrke og betydning. Med denne forståelse får du svært ved at undgå en sund og naturlig livsstil, som understøtter dig i alle livets faser.

Hvad enten du vil skabe ro eller energi er innercise balsam for krop og sjæl.

+ Øger stress tærsklen
+ Reducerer angst
+ Mentalt og fysisk overskud
+ Indre ro og bedre nattesøvn

Grundforløbet bygger gradvist op til åndedrættets kræfter og elementerne, så du forstår og har mulighed for at høste deres særlige positive effekter.

Det forløber over 4 uger, i alt 8 timer, 4 dage af 2 timer pr. gang en gang om ugen med hjemmeopgaver.

Grundforløbet er egnet til alle og er ment til at du giver kombinationen af disse metoder en reel chance, så du mål- og mærkbart kan se hvor tilgængeligt dit sande potentiale er.

Pris 2.500,-

BESTIL ONLINE GRUNDFORLØB

ANBEFALET AF PSYKOLOG OG SKUESPILLER DAVID OWE

Det er uden tvivl det mest effektive forløb, jeg indtil dato har oplevet.
Jeg oplever at mine klienter responderer positivt på åndedrætsøvelserne som Innercise arbejder med. Kombineret med den stressregulerende effekt det har at træne den gradvise eksponering til kulde i naturens elementer, er det den hurtigste og nemmeste måde at forebygge og optimere stress tolerancen.

Teamet hos Innercise gør et fantastisk arbejde. Deres passion er beundringsværdigt og jeg anbefaler alle som ønsker det bedste for dem selv, at gennemføre forløbet. Du vil med garanti ikke fortryde det!

SPØRGSMÅL OG SVAR

Se Innercise i DR2 dokumentaren "Træk vejret med DR2"

Vi kan alle træne vores mentale styrke, men ikke alle metoder er lige effektive og lette at fastholde. Hvis du er klar til forandring så er Innercise klar til at booste dig på en ægte og naturlig måde. Se hvad skuespillerinde Anne Sofie Espersen fik ud af en 4 ugers workshop i DR2 dokumentaren "Træk Vejret med DR2"

Du får certifikat for et succesfuldt gennemført forløb der også kvalificerer dig til Advanced modulet som er adgangsgivende til Innercise Akademiet. Hvis du ønsker at transforme andres liv så byder vi dig velkommen i Innercise familien. Vi glæder os til at møde dig! Det du lærer hos Innercise ændrer dit liv, som det har gjort for så mange før dig

VI ER INNERCISE

Nikolai Dobson

Highlight key information to make people quickly impressed by your service

Jacob Bang

Highlight key information to make people quickly impressed by your service